Meny
Søk

Om NOR Personal AS

SPESIALISTEN PÅ BYGG OG ANLEGG

NOR Personal AS er spesialisert innen bygg & anlegg. Ved å være fokusert innen ett område får vi tilgang til bedre kandidater og kan levere høyere kvalitet til våre kunder.  Vi skal ikke være størst på alle typer bemanning, vi skal være best på bygg og anlegg.

Vårt kundesegment er store og mellomstore entreprenører, byggmestere og installasjonsbedrifter. Vi forventer at våre kunder setter høye krav til seriøsitet og professionalitet. Vi er lokalisert med kontorer i Bærum. Våre eiere er lokale investeringsmiljøer og egne ansatte.

FAGFOLK STÅR BAK

Flere av våre sentrale medarbeidere i ledelse og stab har tidligere erfaring som fagarbeidere eller har lang erfaring fra ledelse innen bygg.

SERVICE og KVALITET

NOR Personal AS er vi opptatt av å opptre ryddig, profesjonellt og med en høy etisk standard. Enten det er mot våre kunder eller mot våre medarbeidere. Vi skal gå foran som et godt eksempel i bemanningsbransjen. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre alle prosesser og rutiner, slik at vi til enhver tid skal kunne fremstå som et selskap som setter profesjonalitet i høysetet. Vi har selvfølgelig alle minimumskrav, tillatelser og godkjenninger i orden, som kan dokumenteres for alle kunder.

Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.


Kontakt oss på telefon 67 13 99 99 eller send oss en mail post@norpersonal.no 

@2019 NorPersonal  |  Personvern  |  Nettsider fra Bysant AS